Дата розміщення:02.03.2018 17:31:04
Дата проведення загальних зборів:02.04.2018
Термінове повідомлення:Ні
Назва повідомлення:Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів акціонерів ПАТ "УКРСОЦБАНК"
Вид інформації:Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування емітента:ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРСОЦБАНК"
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента:00039019
Місцезнаходження емітента:03150, Україна, м. Київ, вул. Ковпака, 29
Регіон емітента:8036100000
Номер телефону керівника емітента:(44) 205-45-55
Електронна поштова адреса:

1. ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРСОЦБАНК», місцезнаходження Україна, 03150, м.Київ, вул.Ковпака, 29.

1 1. Позачергові Загальні Збори Акціонерів ПАТ «УКРСОЦБАНК» (надалі – Збори акціонерів Банку) відбудуться 02 квітня 2018 року о 10:45 за адресою: Україна, 01033, м. Київ, вул. Саксаганського, 14, офіс 304, Конференц-зал.

2. Реєстрація учасників Зборів акціонерів Банку буде здійснюватися за місцем проведення Зборів акціонерів Банку 02 квітня 2018 року з 09:30 до 10:15 год. (за київським часом).

3. Перелік акціонерів, які мають право на участь у Зборах акціонерів Банку, буде складено станом на 24-у годину 27 березня 2018 року.

4. Перелік питань, включених до проекту порядку денного.

Проект порядку денного з проектами рішень

Питання 1. Обрання лічильної комісії позачергових Загальних Зборів Акціонерів ПАТ«УКРСОЦБАНК».

Проект рішення:

1.1. Обрати лічильну комісію у складі 5-ти осіб:

- голова лічильної комісії: Рудєв М.М.

- члени лічильної комісії: Рубанко О.О., Главатських В.В., Бекенштейн Т.І., Король Л.В.

Питання 2. Обрання Голови позачергових Загальних Зборів Акціонерів ПАТ «УКРСОЦБАНК».

Проект рішення:

2.1. Обрати Головою позачергових Загальних Зборів Акціонерів ПАТ «УКРСОЦБАНК» Директора Юридичного Департаменту ПАТ «УКРСОЦБАНК» Бороненко Вікторію Юріївну.

Питання 3. Обрання секретаря позачергових Загальних Зборів Акціонерів ПАТ «УКРСОЦБАНК»

Проект рішення:

3.1. Обрати секретарем позачергових Загальних Зборів Акціонерів ПАТ «УКРСОЦБАНК» начальника відділу Юридичного департаменту ПАТ «УКРСОЦБАНК» Кирилову Ядвігу Романівну.

Питання 4. Затвердження регламенту позачергових Загальних Зборів Акціонерів ПАТ «УКРСОЦБАНК»

Проект рішення:

4.1. Затвердити регламент позачергових Загальних Зборів Акціонерів ПАТ «УКРСОЦБАНК».

Питання 5. Прийняття рішення про дострокове припинення повноважень членів Наглядової Ради ПАТ «УКРСОЦБАНК».

Проект рішення:

5.1. Припинити достроково повноваження членів Наглядової Ради ПАТ «УКРСОЦБАНК»: Шпека Романа Васильовича (Roman Vasylovych Shpek) - Голови Наглядової Ради, Карімова Ільдара Альфредовича (Ildar Alfredovich Karimov), Бакстера Ендрю (Andrew Baxter), Мазепи Ігоря Олександровича (Igor Oleksandrovych Mazepa), Лоренцо Джанотті (Lorenzo Gianotti).

5.2. Рішення про припинення повноважень Голови та членів Наглядової Ради ПАТ «УКРСОЦБАНК» вступає в силу з моменту обрання нового складу Наглядової Ради ПАТ «УКРСОЦБАНК» шляхом кумулятивного голосування в кількості, визначеній цими позачерговими Загальними Зборами Акціонерів ПАТ «УКРСОЦБАНК».

Питання 6. Затвердження кількісного складу Наглядової Ради ПАТ «УКРСОЦБАНК».

Проект рішення:

6.1. Затвердити склад Наглядової Ради ПАТ «УКРСОЦБАНК» в кількості - 5 (п'ять) осіб.

Питання 7. Обрання членів Наглядової Ради ПАТ «УКРСОЦБАНК».

7.1. Згідно з результатами кумулятивного голосування, на підставі протоколу лічильної комісії, членами Наглядової Ради ПАТ «УКРСОЦБАНК» терміном на 3 (три) роки обрані: __________

(Довідка: Пропозиції щодо кандидатів до складу Наглядової Ради вносяться акціонерами не пізніше ніж за сім днів до дати проведення позачергових Загальних зборів акціонерів)

Питання 8. Затвердження положення про винагороду членів Наглядової Ради ПАТ «УКРСОЦБАНК».

Проект рішення:

8.1. Затвердити положення про винагороду членів Наглядової Ради ПАТ «УКРСОЦБАНК».

5. Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів

З документами, необхідними для прийняття рішень з питань проекту порядку денного Зборів акціонерів Банку, акціонери можуть ознайомитися з дати направлення цього Повідомлення про проведення Зборів акціонерів до 02 квітня 2018 року за адресою: 03150, м. Київ, вул. Ділова, 3, к. 205, в робочі дні тижня з 14:00 до 17:00, а в день скликання Зборів акціонерів Банку - 02 квітня 2018 року - за місцем їх проведення.

Документи та проекти рішень з питань проекту порядку денного Зборів акціонерів Банку надаються акціонеру для ознайомлення на підставі його письмового запиту, отриманого Правлінням ПАТ «УКРСОЦБАНК» не пізніше ніж за 2 (два) робочих дні до дати ознайомлення. Документи для ознайомлення надаються в паперовому вигляді. Відповідальна особа за порядок ознайомлення акціонерів з документами (матеріалами) - Голова Правління ПАТ «УКРСОЦБАНК» або особа, яка виконує його обов'язки. Відповідальний виконавець - провідний спеціаліст Юридичного департаменту ПАТ «УКРСОЦБАНК» Король Л.В. Телефон для довідок +38 (044) 205-45-46, +38 (044) 205-45-48.

Банк до початку Зборів надає відповіді на письмові запитання акціонерів щодо питань, включених до проекту порядку денного Зборів акціонерів та порядку денного Зборів акціонерів до дати проведення зборів. Банк може надати одну загальну відповідь на всі запитання однакового змісту.

5 1. Адреса власного веб-сайту, на якому розміщено інформацію з проектами рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного.

https://www.ukrsotsbank.com/info_gensbor.

6. Повідомлення про проведення загальних зборів опубліковано (дата, номер та найменування офіційного друкованого органу (видання)):

02.03.2018 р., №43, Бюлетень «Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку».