Дата розміщення:21.11.2017 09:12:26
Дата проведення загальних зборів:22.12.2017
Термінове повідомлення:Ні
Назва повідомлення:Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів
Вид інформації:Повідомлення про проведення загальних зборів
Повне найменування емітента:ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СУДНОПЛАВНА КОМПАНІЯ "УКРРІЧФЛОТ"
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента:00017733
Місцезнаходження емітента:04071, м. Київ, вул. Електриків, буд. 8
Регіон емітента:8038500000
Номер телефону керівника емітента:(044) 594 57 88
Електронна поштова адреса:

Шановний акціонер АСК «Укррічфлот»!

Публічне акціонерне товариство «Судноплавна компанія «Укррічфлот» (код ЄДРПОУ 00017733, місцезнаходження 04071, м. Київ, вул. Електриків, буд. 8) (далі - Компанія) повідомляє, що позачергові загальні збори акціонерів Компанії відбудуться 22 грудня 2017 року о 13:00 за адресою (місце проведення): м. Київ, вул. Електриків, буд. 26, корп. 43, глядацький зал.

Реєстрація акціонерів, які прибудуть для участі у зборах, відбуватиметься 22 грудня 2017 року з 11:00 до 12:20 за місцем проведення річних (чергових) загальних зборів акціонерів. Відповідно до абз. 3 ч. 3 ст. 40 Закону України «Про акціонерні товариства» акціонер, який не зареєструвався, не має права брати участь у загальних зборах. Для участі у зборах акціонерам - фізичним особам необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт). Представникам акціонерів – документ, що посвідчує особу та документ, що підтверджує повноваження представника, оформлений у порядку, встановленому чинним законодавством України.

Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах – 18 грудня 2017 року (24 година). Перелік складається за даними депозитарних установ без участі акціонерів.

Перелік питань, що виносяться на голосування:

1. Про обрання лічильної комісії та припинення її повноважень.

2. Про зміну типу та найменування Компанії.

3.Про внесення змін та доповнень до статуту Компанії. Про затвердження статуту Компанії у новій редакції, надання повноважень на підписання статуту Компанії у новій редакції. Про проведення державної реєстрації змін до відомостей про Компанію, які містяться в Єдиному державному реєстрі.

4. Про затвердження положень про Загальні збори акціонерів Компанії, про Наглядову раду Компанії, про порядок ознайомлення акціонерів з інформацією про діяльність Компанії.

5. Про припинення повноважень голови та членів наглядової ради.

6. Про обрання членів наглядової ради. - Проект рішення буде затверджений відповідно до Закону України «Про акціонерні товариства»

7. Про затвердження умов цивільно-правових або трудових договорів, що укладатимуться з головою та членами наглядової ради, встановлення розміру їх винагороди та обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно-правових або трудових договорів з головою та членами наглядової ради.

8. Про обрання голови наглядової ради.

9. Про схвалення (затвердження) рішень (дій) наглядової ради, виконавчого органу та схвалення правочинів, вчинених Компанією.

Акціонери можуть ознайомитися із матеріалами щодо питань, які виносяться на розгляд загальних зборів у порядку, передбаченому статутом Компанії, в робочі дні з 11.00 до 16.00 за адресою: м. Київ, вул. Електриків, буд. 8 (кім. 1) та за адресою м. Київ, вул. Новокостянтинівська, 18 (літера В), кім. 101. Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами: генеральний директор Москаленко Д.О. Відповідальний виконавець – керівник групи по роботі з акціонерами Загородько Людмила Володимирівна, тел. (044) 492-70-99.

Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного: http://ukrrichflot.ua/

Увага! Акціонери, які згідно із ЗУ «Про депозитарну систему України» не уклали від власного імені договір з депозитарною установою про обслуговування рахунка в цінних паперах, не беруть участь у голосуванні. З цього питання звертатися до ТОВ «Укренергореєстр» (т. (044) 499-90-08).

Повідомлення про проведення загальних зборів опубліковано в Бюлетені «Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку» №221 від «21» листопада 2017 року.